Magunkról Szolgáltatások Munkák Elérhetőségek Letöltések Ügyfélkapu


Magunkról
A Rosvig független szellemiségű kreatív emberek csapata a reklám- és marketingpiac kiszolgálásához. Embereink alkotási vágyát munkáink folyamatossága és mennyisége tartja aktuális szinten és fejleszti a mindig jobb felé. Szerencsénkre egyre többen tisztelnek meg bennünket bizalmukkal és bíznak meg nekünk való megrendelésekkel. Az aktuális marketing- és reklámkommunikáció változásait is követjük a régi partnereinknek tekinthető multinacionális cégek országhatárokat átszelõ cégfilozófiája jóvoltából. Így a mi folyamatos fejlődésünk az Önök érdekeit is szolgálja.

Célunk egy egyszerűen követhetõ, mindenkinek testre szabott stratégia kialakítása, mellyel a kívánt hatást elérni vagy fokozni lehet. Ehhez az emócionális dolgokon túl olyan gépeket használunk, amelyek megfelelő lehetőséget biztosítanak a fantázia és a funkcionalitás általunk javasolt összhangjához.

A reklám egy képlékeny fogalom, amelynek gyakorlati megvalósítása közben az egyéni látásmódot és a megrendelő személyes igényét csiszoljuk egymáshoz a közösen kialakított cél érdekében.

Filozófiánk a mesterség és a munka tisztelete, melyhez a folyamatos fejlődés valamint az állandóan megújulni akarás adja a stabil hátteret. Fejlesztéseink sok esetben értelmetlennek tűnnek, de mi elsõsorban saját igényességünket próbáljuk meg átvinni a gyakorlatba. Hiszünk abban, hogy jó minõségű munkát csak kiegyensúlyozott, alkotó kedvű emberekkel és professzionális eszközökkel lehet végezni.

Mi szeretjük ezt a szakmát és reméljük ez munkáinkon is tükröződik.

Köszönet a minket választó cégeknek és magánszemélyeknek azért, hogy abból élhetünk, amit a legjobban szeretünk csinálni.

És végül köszönet Önnek is, hogy felkeresett bennünket!
e-mail: info@rosvig.hu  |  mobil: 30/747-2996  |  telefon/fax: 46/560-243, 46/560-244

©2013 Rosvig